Снежната кралица- омилена кај децата – Матичен објект

Зимата е најубавото годишно време на децата. Зимата има посебно значење бидејќи само во зима има снег  и децата се играат со него, прават снешко, ангелче, се санкаат…

Месец јануари го посветивме на снежните лудории, враќање во детството на родителите, нивните убави спомени НЕКОГАШ и СЕГА со своите деца.

Tags