ПРАЗНИЦИ,ТРАДИЦИЈА И ПРАЗНУВАЊА – објект Бели Мугри

Месец јануари е месец посветен на празници и традиција, месец на празнувања…

Токму овие празници ,како дел од нашата традиција, ги искористивме и се собравме на едно место-исполнети со чувство на среќа и задоволство.

По овој повод, родителите ни испратија нивни фотографии од нивната традиционална атмосфера , трпеза, обичаи и среќни моменти,а ние Ви ја пренесуваме на Вас.

Уживајте!

Tags