Месец на традицијата – објект Панорама

Божик е празник на децата.

Јануари е првиот месец во новата година, а воедно е и месец на традицијата, месец во кој го славиме Бадник и Божик, празник на децата.

Како го прославија тие во своте домови ќе погледнеме преку фотографиите што ги споделија со нас.

Tags