Предновогодишна забава на улица Боемска-објект Н.Н.Борче

Децата од големата група од објектот Н.Н.Борче, беа дел од предновогодишната забава организирана од Општина Центар, каде што настапија со песничките: Часовник, Лапиони и Ѕвончиња.  На голема радост на децата, градоначалникот подели новогодишни пакетчиња. Се надеваме дека овој убав настан ќе прерасне во традиција.

 

Tags