Месец на детските желби – објект Н.Н.Борче

Месец Декември го посветивме на детските желби. Сигурно секој од вас како дете има подготвувано листа со желби до Дедо Мраз. Некои од нив биле пореални, додека пак други неостварливи, но во секој случај искрени и полни со надеж. Погледнете дел од желбите на најмалите, а кои се упатени директно до Дедо Мраз.

Tags