Декември- месец на изненадувања! – објект Бели Мугри

Декември е последниот месец во годината што си оди. ..

Новата година се чека… подготовки се прават…новогодишна елка се кити…сите со радост слават…

Овој месец го посветивме  на ИЗНЕНАДУВАЊЕТО

Родителите и децата беа креативни, а нивните изненадувања ги пренесоа и споделија со нас преку  фотографии. Уживајте!

Среќни празници!

 

 

Tags