МЕСЕЦ НА ЧОКОЛАДОТО (низ фотографии на креативни изработки) – објект Панорама

Нема човек – дете на планетава кој барем еднаш во денот, не помислил на чоколадо или пак не добил желба да изеде една коцка од ова слатко и вкусно задоволство.

Потикнати од новогодишниот амбиент и новогодишните подароци – пакетчиња, во кои има најмногу чоколади, ги мотивиравме нашите родители и деца да креираат уникатни изработки од чоколади.

Tags