“Новогодишни волшепства” – театарска претстава во сите објекти

На нивно големо задоволство, децата имаа можност да проследат прекрасна театарска претстава од музичко драмската група Триангл Пулс со наслов “Новогодишни волшепства”. На радоста и немаше крај кога сред претстава се појави нивниот омилен лик Дедо Мраз кој со нетрпение го очекуваа…….