Украсување на дворот – Матичен објект

Кога градинката има убав двор и кога згора на тоа владее креативност и желба за украсување – а пред вас е најмагичната сезона во годината, тогаш лесно е да се претпостави што се може да создадете без да поседувате самовилско стапче.

Во случајов, самовилски стапчиња се самите раце на децата.

Децата од Матичниот објект заедно со вработените, освен внатрешниот простор, во полн сјај светна и дворот на градинката, во кој се поставени креативните изработки од  нивните раце.

Tags