Титулата за месец Ноември ја зема КОСТЕНОТ – Матичен објект

Кожата му е црна а срцето му е бело.

Што е тоа?

Се разбира, тоа е КОСТЕН.

Мирисот на печен костен е знак дека студените денови ни се блиску. Токму поради тоа, месецот Ноември го посветуваме на костенот.

Инспирирани од истото, децата од Матичниот објект ни споделија креативни изработки од костени но и прекрасни фотографии од дневните прошетки  во потрага по костени.

Tags