,,Садиме и подобра зелена иднина градиме“ – Матичен објект

Под мотото ,, Садиме и зелена иднина градиме“ и оваа година во Матичниот објект ја продолжуваме традицијата со засадување садници во кои учествуваа децата од 2-6 години.

Во соработка со родителите и нивната подршка се надеваме дека оваа традиција ќе ја практикуваме и во наредните години со цел децата да растат во чиста, зелена и урбана средина.

Tags