“Магијата на пишаниот збор” – објект Бели Мугри

Месецот на книгата во нашиот објект  Бели Мугри беше одбележан со гостин писател – родител.
На наше големо задоволство децата уживаа во презентацијата на магичните стихови на писателката – Ана  Џикова, која низ еден  интересен, забавен, уникатен пристап воспостави меѓусебна интеракција со децата.
Децата импресионирани од нашиот родител – писател, низ восхит и задоволство се изјаснија дека токму тие ќе бидат наши  ИДНИ ПИСАТЕЛИ.
Tags