Го градам мојот град-Матичен објект

Во рамки на одбележувањето на 13 Ноември – Денот на ослободувањето на Скопје, Детскиот културен центар Карпош и оваа година ја организира манифестацијата ,,ГО ГРАДАМ МОЈОТ ГРАД,,.

Децата од група ,,Пеперутки,, од 5-6год. од матичен објект, земаа учество на оваа манифестација и изработија макети на Камениот мост и Археолошкиот музеј на Македонија.

,,Денеска Скопје роденден слави, со него да сме сите живи, здрави,,

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН СКОПЈЕ

Tags