Здравата храна го чува човечкото тело од болести-Матичен објект

Голема Благодарност до нутриционистот Симона (мајката на Ноа), која денес ни беше гостинка и разговаравме на темата Здравата храна и човечкото тело. Покрај разговорот, мама Симона ни подари здрава храна, која веднаш ја подготвивме и ја вкусивме. Беше преслатко.

Tags