Светски ден на борба против гладот – објект Панорама

“Да нема гладни”, “Храна за сите деца”, беа само дел од пораките кои децата од група “Сонциња”5-6 г, Објект Панорама, ги испратија преку ликовни работилници и говорни игри и со тоа го одбележаа Светскиот ден на борба против гладот. Хуманоста и подавањето рака се учи од мали нозе- Да бидеме хумани.

Tags