Во нашето царство, царува другарство – Добре ни дојде другарче мило – објект Н.Н.Борче

На ден 28.09.2022г. во објектот Н.Н.Б. се реализираше приредба по повод почетокот на воспитната година на тема: „Добро ни дојдовте другарчиња“, на која учествуваа групите од 4-5 год. Децата кажуваа стихови и пееа песни за другарството. Се поттикна весело расположение кај сите дечиња од сите воспитни групи.

Tags