ДОБРЕДОЈДЕ ДРУГАРЧЕ – објект Бели Мугри

Во чест на новите другарчиња кои прв пат дојдоа во нашата градинка, денес подготвивме приредба во која учествуваа децата на возраст од 4 до 6 години. Со игри и стихови им посакавме среќни и безгрижни денови на новите другарчиња и на крај сите заедно ја испеавме песничката – Другарче.

Tags