Земјо наша најмила – објект Панорама

По повод Денот на независност под мото: Земјо наша најмила, децата од 3 – 6год. го одбележаа овој убав ден со ликовни работилници, се со една цел – одблиску да се запознаат со убавините и обележјата на нашата татковина и зошто го празнуваме овој ден.

Tags