Ведните рачиња за најубавиот празник на татковината – Матичен објект

По повод роденденот на нашата татковина 8-ми  Септември ,,Денот  на независноста на нашата татковина“, со голема почит и љубов кон татковината, вредните рачиња на дечињата од Матичниот објект, од срце и го честитаат празникот.

Tags