Во светот на ѕвездените патеки – објект Бели Мугри

На 20.05.во холот на нашата градинка се реализираше презентација на проектот под наслов “Во светот на ѕвездените патеки”. Децата се надградија со нови знаења, а воедно и ги продлабочија веќе стекнатите знаења за вселената. Во прилог следат фотографии кои сведочат за успешноста на презентацијата.

Tags