News

viber_image_2022-06-13_21-47-33-535
ЦРВЕН КРСТ-Посета-објект Бели Мугри

Преку проектот на Општина Центар во соработка со Црвен Крст денес децата од 5-6 години од група Сонциња, објект Бели Мугри, ги посетија вработени од Црвен Крст , кои со нив разговараа на тема”Промоција на хигиена во време на пандемија”.