Во светот на пеперутките – објект Панорама

Со децата од објект “Панорама”, го одбележуваме-Денот на пеперутките, симболот на слободата и животот, со колективна изработка на -Пеперутки во лет. Како што знаењето се впива од книгата исто така и со индивидуален израз на сопственото доживување како пеперутка!!

Tags