Во здраво тело, здрав дух-Одбележување на 25 Мај Меѓународен ден на спортот-Матичен објект

Денешниот ден, децата од група Ластовички, при матичен објект, го посветија на одбележувањето на Меѓународниот ден на спортот, со посета на Спортскиот центар-Мондано. Преку најразлични спортски игри, вежби, како и едукативни предавање од страна на тренер-едукатор Драган, децата се стекнаа со знаења за значењето на телесните вежби и практикување на здрави животни навики.

Tags