Спортуваме и другаруваме – објект Панорама

Меѓународниот ден на спортот децата од 4-6 годишна возраст од објектот Панорама го одбележаа со спортски игри со топка, нафрлување на обрачи во чунови, вртење хулахоп, влечење на јаже.
Tags