Ликовни уметници – објект Панорама

Денес Симона Велјановска и Ина Татули  од групата “Буба Мари” од објект Панорама добија дипломи за освоено прво и второ место на ликовниот конкурс “Деца уметници во центарот на Скопје”, додека трето месо и припадна на Калина Кузмановска од група Ластовички од Матичниот објект.

 

Tags