Меѓународен Ден на спортот – објект Бели Мугри

25ти Мај – Меѓународен ден на спортот, децата од Р.Е. Бели Мугри на возраст од 3-6 години го одбележаа во холот на нашата градинка, со разни натпреварувачки спортски игри и активности, а на тој начин сите учесници испратија силна порака за долгорочен развој на спортот, здравиот живот и фер плејот низ дружење и забава.
Tags