Вселенско катче – објект Бели Мугри

Како завршеток на темата-проект  “Во светот на  ѕвездените патеки”, со децата го изработивме Вселенското катче (ќоше) во нашата занимална.
 Со децата од групата Сонциња од објект Бели Мугри бложивме многу труд, а децата покажаа голема желба за работа и креативност.
Централно место и одвоивме на ракетата со која децата “ќе отпатуваат на некоја друга планета и галаксија”.

https://youtube.com/shorts/cOHWig0j8dI?feature=share

Tags