Ѕвездени патеки – објект Бели Мугри

Во рамките на проектот “Во светот на ѕвездените патеки”, децата од средната група реализираа активност цепи-лепи – манипулативна игра во која со помош на самолеплива колаж хартија изработивме прекрасен постер. Децата беа многу креативни и истрајни во активноста, а за тоа сведочат следните фотографии.

Tags