Велигденски празници – објект Панорама

Традицијата и обичаите се нешта кои се специфични за секој народ и со нив се среќаваме од најмала возраст. Па, така и децата од Објект “Панорама”од сите воспитни групи,  во духот на велигденските празници, традиционално “исфарбаа” јајца , користејќи најразлични бои и техники. Детската креативност не изостана и овојпат, па добивме вистински уметнички дела. И секако, денот го направија уште поубав нашите песни и стихотворби… Среќни празници

 

Tags