Весел детски маскенбал – објект Н.Н. Борче

Денот на шегата 1-ви Април,  децата од објектот Н.Н.Борче на возраст од 2-6 год го одбележаа во своите воспитни групи, преку весела забава со различни маски, музика и игри во дворот на градинката.

 

Tags