Ден на водата – објект Бели Мугри

Денот на водата во објектот Бели Мугри беше одбележан со интерпретација на песничката “Кап, кап” од страна на децата од средната група, а потоа во занималната децата го илустрираа своето доживување од настапот.

Tags