Светски ден на среќата – објект Н.Н.Борче

Денот на среќата – 20 Март, децата од објектот Н.Н.Борче на возраст од 4-6 год. го одбележаа со разговор, искази, спортски активности, како и ликовни креации  на тема – Што ме прави среќен?

Tags