Пролетта ни пристигна – објект Панорама

Децата од објект Панорама, денеска одбележаа два важни датуми – доаѓањето на пролетта и Денот на шумите, со уредување на нашиот убав двор и садење дрвца – јаболкница и цвеќиња. Прошетката и игрите низ нашиот прекрасен двор, уште еднаш не потсетија на важноста на шумите за нашиот живот.

Tags