Колку малку ни е потребно за среќа…. – објект Панорама

Колку малку ни е потребно за среќа, можат да не потсетат тие – ДЕЦАТА. Неколку балони, убава музика, малку фантазија и.. насмевките се неизбежни. Погледнете како децата од в.о група “Сонциња” 4-5г. преку натпреварувачки игри го одбележаа Светскиот ден на среќата, под мото: “Среќни деца”.

Tags