Честит 8-ми март, група Сончогледи Матичен објект

Порака со љубов до сите жени од светот на едно дете, испратија децата од групата Сончогледи (5-6 год) од Матичниот објект. Радоста е уште поголема зошто оваа порака ја испраќаме и на Македонски знаковен јазик.

 

Tags