Февруари – Месец на сликовницата – Матичен објект

Особено важно за развојот на децата е уште од најрана возраст да бидат опкружени со што поголем број сликовници. Поради тоа месец Февруари го посветивме токму на сликовницата. Фотографиите и видео записите кои ни ги испративте, покажаа колку сликовниците имаат важна улога во целокупниот развој на децата.

Tags