“Професии и занаети – еден ден на работа” – Матичен објект

Поттикнати од темата “Професии и занаети” дечињата од групата “Ѕвездички” (4 – 5г.), од матичниот објект, “работеа на своите работни места”  – доктори, ветеринати, стоматолози, продавачки во маркет, на зелен пазар, во бутик, полицајци, банкари, палеонтолози, балерини, пејачи, кошаркари, фудбалери, одбојкари, тенисери.

Tags