ЕДУИНО ИГРАТОН-Активност4-Емотивко

Децата од градинката “ Кочо Рацин” – матичен објект, група “ Сонциња” на возраст од 4-5 години, учествуваа во едуино игратон со активноста “ Емотивко”. Преку оваа активност децата ги искажаа своите емоции, ги развија своите социоемоционални и комуникациски вештини и ја усовршуваа координацијата за држење на ножичките и сецкање по зададена линија.

#едуиноигратон2022 # активност4 #Емотивко

Едуино – колективен портал за дигитални содржини | Facebook