ЕДУИНО ИГРАТОН-Активност4-Емотивко

Деца од група “Весели цветчиња” на возраст од 3 до 4 години Објект “Панорама” учествуваа во Едуино-игратон со играта Емотивко. Во играта децата ги препознаа емоциите лутина, страв, тага, радост, гнев, изненадување. Преку оваа игра децата ги истражуваат различните емоции и учат како најдобро да го изразат чувството.

#едуиноигратон2022 #активност4 #Емотивко

Едуино – колективен портал за дигитални содржини | Facebook