Професии и занаети – Матичен објект

Има многу професии и занаети со кои луѓето се занимаваат. За да работиш некоја професија или занает, треба да се учи. Така, дечињата од групата “Ѕвездички” на возраст од 4 – 5 години,  од Матичниот објект, учеа за повеќе професии и занаети и издвоија неколку за да ги играат – фризер, мајстор и пекар.
Tags