Осознаваме за поларните животни – Матичен објект

Со децата од група “Сонциња” 3-4 год. од Mатичен објект го обработивме драмскиот текст “Поларни животни”. Децата низ игра открија нови работи за животните кои живеат на Северниот и Јужниот пол и се стекнаа со нови знаења.

Tags