Среќни празници, со љубов од децата и вработените на ЈУДГОЦ „Кочо Рацин“ Скопје

Со желба за среќна, успешна и незаборавна година на сите наши родители, соработници и пријатели им ги честитаме Новогодишните и Божиќни Празници.

 

Tags