ЕДУИНО ИГРАТОН-Активност3- Шарена игра

По повод Светскиот ден на детето, 20 ти  Ноември, нашата градинка Кочо Рацин   учествуваше  во креативниот предизвик – ЕДУИНО ИГРАТОН.

Имено, децата  од  објект” Бели Мугри” од групата “Сонциња”, заедно со  воспитниот тим, со големо задоволство го прифатија предизвикот – “Шарена игра”

Забавно е да се учи преку игра!

Затоа, сите заедно Ве покануваме  да учите и играте  со нас!

Активноста  ја споделуваме со сите Вас како убаво доживување, кое  ќе остане во нашите сеќавања како спомен за среќните и забавни  денови поминати во градиката.

#едуиноигратон  #активност3  #шаренаигра  @eduinoportal