News

2
НАСТАН ВО МАТИЧЕН ОБЈЕКТ – Секој влог во квалитетно предучилишно образование е влог во нашата иднина

Настанот реализиран на ден 23.12, беше повод – Министерката за труд и социјална политика – Јагода Шахпаска, заедно co градоначалникот на Општина Центар – Горан Герасимовски, со заменик амбасадорката на Велика Британија во земјава – Џулија Смит и претставничката на УНИЦЕФ во државата – Патриција ди Џовани да присуствуваат на презентација на „Програмата за социјална кохезија и културен дијалог“, во Матичниот објект на нашата градинка.