Се збогуваме со есента – објект Бели Мугри

Есента е втората пролет каде секој лист е цвет. Пријатен период, кој изобилува со бои и вкусови. Повод за работилница со децата од групата Бубамари, беше токму есента – подготовка на вкусни крофни и вафли, со прекрасна декорација од вредните рачиња на децата. Се збогувавме со есента до следното видување…..

Tags