Слатко задоволство од есенски плодови – објект Бели Мугри

По повод испраќање на есента,  децата од 5-6 години од групата Сонциња од објект Бели Мугри, подготвија бомбици  од есенски плодови: урми, тиква, ореви, грозје и уште многу други вкусни продукти. Децата ентузијастички учествуваа во секој дел од овој процес, а на крај се сладеа секој со својата бомбица.

Tags