Ја испраќаме есента – објект Бели Мугри

По повод испраќање на годишното време Есен, а воедно и во соработка со родителите, децата од воспитната група од 4-5 години од група – Ѕвездички подготвија вкусна “Пита со јаболки”. Во набавката за намирниците учествуваа родителите и во градинка ги донесоа сите потребни производи за питата, а не удостоија и со прекрасни престилки и капи за готвење. На крај сите ја вкусивме питата и се освеживме со сокче.

Tags