Го разубавуваме нашиот двор – објект Панорама

Децата од објект Панорама, во соработка со родителите, заеднички ја реализираа есенската работилница под мото: “Го разубавуваме дворот”.. Научивме како се сади, што се му е потребно на едно растение за да расте.. Посадивме многу цвеќенца и го разубавивме нашиот двор, нашата градинка…..

Tags