Есенска инспирација – Матичен објект

Инспирирани од есента, групата – Ѕвездички, во нивната креативна работилница изработуваа од природен материјал (костени, тикви, есенски лисја, лешници, желади, пченка-клас, гранчиња…) прекрасни фигури.

Tags