Светски ден на љубезноста 13.11 – објект Н.Н.Борче

Целта на овој ден е да се заборави на себичноста, расата, полот и религијата и да се сфати дека сите сме луѓе во еден свет и треба да се почитуваме еден со друг. Секогаш бидете љубезни едни кон други. Среќен ден на љубезноста. И ние децата од објектот Н.Н.Борче денес споделивме идеи и искуства, за тоа како да бидеме љубезни.

Tags